Truckerdag in Altena 2024

Foto: Richard Konings / Stichting Sport en Spel

Altena – Elke tweede of derde zaterdag van juni organiseert Stichting Sport en Spel de Truckerdag, waarbij meer dan 100 vrachtwagens door het Land van Heusden en Altena rijden.

Het hoofddoel van deze dag is om mensen met een verstandelijke beperking een plezierige en gezellige dag te bezorgen.

In 2023 werd de tocht geannuleerd vanwege aangepaste regelgeving met betrekking tot aansprakelijkheid. Het gebruik van het bed in de cabine van de trucks als zitplaats was niet langer toegestaan vanwege de verantwoordelijkheid van de organiserende stichting in het geval van letsel.

Het programma begint ’s ochtends bij transportbedrijf Van der Stelt Logistics in Giessen, waar de deelnemers eerst gezamenlijk genieten van een kop koffie of thee. Vervolgens stappen ze in en rijden ze een mooie route door het Land van Heusden en Altena, met onderweg voorzieningen voor versnaperingen en drankjes.

Rond half 2 keren de vrachtwagens terug naar transportbedrijf Van der Stelt Logistics, waar ter afsluiting een heerlijke lunch wordt geserveerd.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via e-mail. De bekendmaking van de route zal op een later moment plaatsvinden.

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen