Opendag Duyls bos in Pinksterweekend

Foto: Agnes Advocaat

Almkerk – Tijdens het Pinksterweekeinde worden opnieuw de traditionele open dagen georganiseerd in het Duyls Bos in Almkerk.

Het Duyls Bos staat bekend om zijn rijke variatie aan natuur- en cultuurhistorie, en zoals gebruikelijk wordt er een prachtig programma geboden. Onder de attracties bevinden zich onder andere het museumhuisje, de schoenmakerij, het bakhuis en de Mariakapel. Ook de diverse tuinen in het bos, waaronder de kruiden-, bijen- en vlindertuin op Zuid, en het recent aangelegde Bloesembos op Noord, zijn te bezichtigen.

Rondleidingen worden gehouden om 11.00 uur en 14.00 uur, waarbij bezoekers kunnen genieten van verhalen over dit schilderachtige stukje Altena. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom om aan te sluiten. De toegang voor bezoekers die met de auto komen, verloopt via de poort aan de Midgraaf. Voor fietsers, voetgangers en minder mobiele bezoekers staat de poort aan de Duijlweg open, waar duidelijk herkenbare banners te vinden zijn.

De open dagen vinden plaats op 18, 19 en 20 mei, en de poorten zijn geopend tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De toegang tot het evenement is gratis. Meer informatie is beschikbaar op de website duylsbos.nl.

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen