Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd sluit seizoen af met zomeravondconcert

Foto: Aangeleverd

Woudrichem – Op dinsdagavond 9 juli zal de Woudrichemse Muziekvereniging Kunst Na Strijd het muzikale seizoen afsluiten met een zomeravondconcert op ’t Rond in Woudrichem.

Ondanks het gebrek aan zomerweer tot nu toe, markeert dit concert het begin van de zomervakantie voor de vereniging en haar publiek. Het evenement, dat plaatsvindt op een centrale locatie in Woudrichem, staat open voor alle inwoners van Woerkum en daarbuiten.

Voorafgaand aan een gezamenlijke barbecue ter viering van de vakantie, zal het opleidingsorkest All Tunes optreden. Dit orkest, dat maandelijks samenkomt met de beginnende “opstappers” van de vereniging, biedt deze leerlingen de kans om tijdens het concert te laten horen wat ze in korte tijd hebben geleerd.

Het programma zal worden voortgezet door All Tunes onder leiding van Sterre van Wijgerden, een gepassioneerde dirigente bekend om haar vermogen om haar enthousiasme voor muziek over te brengen op de jeugdleden. Het Harmonieorkest van KNS zal vervolgens een gevarieerd repertoire ten gehore brengen. Het concert zal worden afgesloten met een gezamenlijk optreden, waarbij leden van All Tunes die nog niet deel uitmaken van het harmonieorkest zich zullen aansluiten voor het laatste nummer van de avond.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom op ’t Rond op 9 juli, met aanvang van het concert om 19.00 uur. Bij slechte weersomstandigheden zal het concert verplaatst worden naar ’t Rondeel. De toegang is gratis voor alle bezoekers.

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen