Hospice Altena heeft grond aangekocht in Sleeuwijk

Foto: Hospice Altena

Sleeuwijk – Hospice Altena heeft met groot enthousiasme en diepe dankbaarheid aangekondigd dat ze dankzij de ongekende steun en vrijgevigheid van hun donateurs de grond in Sleeuwijk definitief hebben aangekocht. Deze aankoop markeert een belangrijke stap voorwaarts in hun missie om hoogwaardige palliatieve zorg toegankelijk te maken voor iedereen in de gemeenschap.

Het hospice nodigt iedereen die nog niet heeft bijgedragen uit om deel te worden van dit bijzondere project. Elke donatie, groot of klein, wordt met open armen ontvangen en maakt een wezenlijk verschil in het leven van velen. Het geld zal helpen om het doel van het hospice dichterbij te brengen.

“Wil je ons helpen door het geven van een donatie of het aankopen van een obligatie? Kijk eens op hospice-altena.nl of neem contact op met Fons Naterop via [email protected]. We kunnen alle hulp goed gebruiken,” aldus het hospice.

Met de steun van de gemeenschap hoopt Hospice Altena hun missie te vervullen en hoogwaardige zorg te bieden aan mensen die het het meest nodig hebben.

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen