Stichting Kunstlicht Almkerk organiseert informatiebijeenkomst

Foto: Kunstlicht Almkerk

Almkerk – Stichting Kunstlicht Almkerk nodigt alle belangstellenden uit voor een informatieavond op woensdag 17 april 2024. Tijdens deze avond willen we graag meer vertellen over de komende editie van Kunstlicht Almkerk, die eind december zal plaatsvinden.

De informatieavond wordt gehouden in de voetbalkantine van V.V. Almkerk, inloop vanaf 19:30 uur en aanvang om 20:00 uur.

Kunstlicht Almkerk is een sprankelend lichtfestival dat de magie van kunst en licht samenbrengt. De editie van 2024 belooft weer een betoverend evenement te worden, waarbij de avond wordt verlicht door een schitterende verzameling van lichtkunstwerken. Bezoekers zullen worden meegenomen op een visuele reis vol verwondering en inspiratie. Tijdens de informatieavond zullen we meer vertellen over wat u kunt verwachten van Kunstlicht Almkerk 2024. We zullen onze ideeën toelichten en u informeren over hoe u als vrijwilliger kunt deelnemen of betrokken kunt zijn bij dit bijzondere evenement.

In 2017 organiseerde Stichting Kunstlicht Almkerk, met groot succes, de eerste editie met 18 lichtinstallaties en kunstwerken. Bezoekers werden ondergedompeld in een wereld van kleur, licht en creativiteit. Het festival trok een groot aantal belangstellenden uit de regio en ver daarbuiten, en werd zeer positief ontvangen door zowel het publiek als de lokale gemeenschap.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected]

Bron: Kunstlicht Almkerk

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen