Kleuterfeest in teken van onbewoond eiland, dag vol plezier bij BS Oudendijk

Foto: BS Oudendijk

Oudendijk – Het jaarlijkse kleuterfeest van basisschool De Regenboog stond dit jaar geheel in het teken van een onbewoond eiland. De hal van de school was omgetoverd tot een exotisch paradijs, compleet met toekans, palmbomen, een loopbrug en vissen, wat zorgde voor een betoverende speelomgeving voor de kleuters.

Het avontuur begon met de vondst van een mysterieuze schatkist zonder sleutel. De kleuters gingen enthousiast op zoek en hun speurtocht leidde hen uiteindelijk naar Neswaarden, een prachtige natuurspeeltuin in Aalst. Daar vonden ze de sleutel, openden de schatkist en genoten van een heerlijke speeldag in de natuur.

Terug op school gingen de festiviteiten door met verschillende leuke activiteiten. Het eten was aangepast aan het eilandthema en de kinderen dronken uit kokosnoten, wat de sfeer compleet maakte. De dag werd afgesloten met een speciaal optreden van de kleuters voor hun ouders, grootouders en andere bekenden. In het verhaal waren de kinderen aangespoeld op een onbewoond eiland en werden ze uiteindelijk gered dankzij flessenpost. Het optreden werd beloond met een staande ovatie van het vele aanwezige publiek.

Het kleuterfeest van dit jaar was een groot succes en liet de kinderen genieten van een dag vol avontuur en fantasie.

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen