38e Editie van Jaarmarkt Wijk en Aalburg succesvol afgerond

Archieffoto
Archieffoto
Foto: Jaarmarkt Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg – De 38e editie van de Jaarmarkt in Wijk en Aalburg, traditioneel gehouden op de zaterdag voor Vaderdag, vond plaats op 15 juni 2024. Ondanks eerdere zorgen, werd het evenement uiteindelijk gezegend met zonnig weer.

Gezellige Drukte

De Markt, de Galerij en de Anjelierstraat waren opnieuw het toneel van gezelligheid. De uitgebreide warenmarkt, bestaande uit ongeveer 85 kramen en 289 meter aan grondplaatsen, bleef een van de grootste in de regio. De grote variëteit aan handelswaar trok ook dit jaar duizenden bezoekers.

Maaswaarden

De populaire Rommelmarkt vond plaats op de parkeerplaatsen en in de Anjelierstraat bij Maaswaarden Ouderenzorg. Hier konden bezoekers genieten van een grote boekenmarkt, loten, sieraden, ballenspel, appelflappen, koffie, thee, frisdrank en broodjes pulled chicken. De rommelmarkt omvatte dit jaar 53 kramen en 52 meter aan grondplaatsen.

Radio en Entertainment

Polder Radio verzorgde een live-uitzending vanaf het grote podium. “Het was weer een bomvolle dag met vermaak voor alle leeftijden. Gigantisch veel kramen en live entertainment vanaf het overdekte horecaplein,”

Het podiumprogramma bestond uit optredens van Bart van der Stelt, Feest DJ Aaike, Roger van Meer en Stefan de Keijzer. Ook Bo Kuiper, inwoner van Wijk en Aalburg, betrad het podium. Daarnaast gaf Brassband Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg een indrukwekkend optreden.

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen