All Tunes bundelt krachten met Dance 4 Days

Foto: Aangeleverd

Woudrichem – Op zaterdagmiddag 25 mei is er een unieke samenwerking tussen de dansers en danseressen van Dance 4 Days en de muzikanten van All Tunes in ’t Rondeel in Woudrichem.

Op dinsdagavond oefent All Tunes (het opleidingsorkest van Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd) van 18.15 tot 19.15 uur in ’t Rondeel in Woudrichem. Tijdens het klaarzetten van de stoelen en het uitpakken van alle instrumenten zien de muzikanten nog net het staartje van de les die juf Lotte geeft aan een aantal jonge dansers en danseressen van Dance 4 Days.

Natuurlijk kon het daarom niet anders dan dat deze 2 groepen eens de handen in elkaar zouden slaan en een gezamenlijk optreden geven!

Op 25 mei zullen de dansers en muzikanten eerst samen oefenen. Later in de middag is het publiek welkom om te komen bekijken wat zij samen hebben ingestudeerd. Behalve een gezamenlijk optreden, zal All Tunes onder leiding van dirigente Sterre van Wijgerden ook enkele nummers ten gehore brengen zonder dans. En natuurlijk zal Dance 4 Days ook laten zien wat zij kan, zonder de begeleiding van All Tunes. Het belooft een gezellige en spectaculaire middag te worden.

Kom dus vooral even langs om dit jonge talent aan te moedigen! U bent welkom vanaf ongeveer 16.15 uur (optreden start iets later) in ’t Rondeel in Woudrichem. Toegang is uiteraard gratis. Bij mooi weer zal het optreden buiten (voor de ingang van ’t Rondeel) plaatsvinden!

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen