Altena Road Runners organiseren succesvolle doorkomst van de Roparun

Foto: Altena Road Runners

Sleeuwijk – Altena Road Runners beleefde een bijzondere dag tijdens de doorkomst van de Roparun. In een regenachtig Sleeuwijk kwamen om iets na 08.00 uur de eerste teams aan, met de Bommelerwaardrunners voorop, begeleid door framerunner Cas.

Tussen 10.00 en 11.00 uur stroomden de overige teams en toeschouwers binnen, resulterend in een piek van bezoekersaantallen.

Hoewel de “Kring vol Kracht” de baan net niet volledig kon omspannen, waren er op het hoogtepunt meer dan 250 toeschouwers aanwezig. Het publiek genoot van de sportieve prestaties, vrolijke muziek, heerlijke aardbeien, fleurige planten en verschillende loterijen. Er was ook een punt voor bemoedigings- of herinneringskaartjes, wat bij velen emoties opriep.

Kinderen vermaakten zich uitstekend met stoepkrijten en sportieve activiteiten, en renden enthousiast een rondje mee met de teams. Lokale helden zoals Team Altena 280 en de Buitenbeentjes kregen extra luid applaus, evenals team Hope4life, waarvan meerdere leden een band met Altena hebben.

Rond 12.00 uur vond de laatste doorkomst plaats en begon het opruimen. Altena Road Runners is trots een mooie doorkomst te hebben gecreëerd en bedankt de vrijwilligers en sponsors voor hun bijdrage. Met dank aan SPAR Van der Beek, Den Eelder, Eurosalad, ’t Stoepje Ad Beukers, KaasbijJolanda, Hoogendoorn Snoep, Nutsandmore en andere sponsors werd een donatie van ruim € 1.000,- overgemaakt naar Stichting Roparun.

Veel mooie kleurplaten werden ontvangen en beoordeeld door de junioren van Altena Road Runners. De prijswinnaars krijgen binnenkort bericht en een presentje.

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen