Stichting Kinderopvang BuitenGewoon breidt kinderdagverblijf uit

Foto: Aangeleverd

Woudrichem – Stichting Kinderopvang BuitenGewoon, gevestigd in de Werf in Woudrichem, vierde dinsdag 30 april de opening van haar nieuwe kinderdagverblijf groep, De Doerakken, voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Vol trots proostten Kinderopvang BuitenGewoon en de genodigden dinsdag 30 april op de nieuwe groep die vanaf vandaag, 1 mei, officieel opengaat. Dit werd gevierd tijdens de feestelijke opening, met gezonde hapjes en alcoholvrije bubbels.

Stichting Kinderopvang BuitenGewoon biedt graag flexibiliteit aan de ouders, omdat zij maar al te goed weet hoe waardevol dat is. Door de groei die de stichting de afgelopen periode meemaakte is er besloten om de kinderopvang uit te breiden binnen de locatie, in het multifunctionele centrum de Werf om deze flexibiliteit te kunnen blijven waarborgen.

Ook zorgt de nieuwe groep ervoor dat de wachtlijst is verdwenen en de kinderen meer verdeeld zijn over de groepen, wat tot een kleinere groepsgrootte leidt. De nieuwe groep, genaamd de Doerakken, is voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Eén van de voordelen van deze groepssamenstelling is dat de kinderen en de pedagogisch medewerkers langer onderdeel zijn van dezelfde groep. Daarnaast leren de jonge kinderen van de oudere kinderen en de oudere kinderen leren van kleins af aan rekening te houden met jongere kinderen.

Kinderopvang BuitenGewoon heeft naast deze verticale groep (0-4) een babygroep (0-2), een peutergroep (2-4), een peuterprogramma (2-4), twee bso-groepen (4-7 en 7-13) en een zorggroep.

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen