Feestavond en Tennismarathon ter ondersteuning van Hospice Altena bij LTC Altena op 3 mei

Foto: Pexels

Andel – Op vrijdagavond 3 mei aanstaande organiseert LTC Altena een feestavond ter ondersteuning van het hospice Altena. Het evenement begint om 12.00 uur met de start van de tennismarathon, die duurt tot zaterdagochtend 12.00 uur.

Er is nog ruimte beschikbaar voor padelactiviteiten en een padelclinic op zaterdagochtend 4 mei. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar [email protected].

Het belooft een gezellige avond te worden waarbij de marathontoppers en het hospice Altena worden gesteund en aangemoedigd. Bezoekers kunnen onder het genot van een drankje en hapje genieten van tennis- en padelwedstrijden op het terras of onder de overkapping. Feestdj Ton zal ervoor zorgen dat er op de avond genoeg dansmuziek is om de heupen los te gooien.

Daarnaast maakt men kans om naar huis te gaan met een nieuw tennisracket, de hoofdprijs van de verloting. Kortom, het wordt een avond vol plezier en steun voor het goede doel. Wees welkom op de feestavond op vrijdagavond 3 mei aanstaande!

Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen