Gemeente Altena komt met digitale Sociale Kaart

18 mei 2023, 8:00 Nieuws
download 102228 s1000x1000
Zoekt u een organisatie op het gebied van zorg en welzijn, gezondheid, wonen, vervoer, geldzaken, onderwijs of vrije tijd?
U vindt ze vanaf nu eenvoudig via de digitale Sociale Kaart. De Sociale Kaart is te vinden via: https://altena.socialekaartnederland.nl/ of via de website van gemeente Altena.
Het aanbod op de Sociale Kaart is vrij beschikbaar voor iedere inwoner van gemeente Altena. Het gaat om producten en diensten waarbij geen doorverwijzing nodig is en waarvoor u zelf gemakkelijk op zoek kunt naar passend aanbod. Vrijwel zonder wachttijden en doorverwijzingen. De website is gebruiksvriendelijk. Onder andere dankzij een slim zoeksysteem krijgt de bezoeker van de website de verschillende mogelijkheden te zien. Op een passende en makkelijke manier.
Wethouder Anneloes van Hunnik: “We vinden het belangrijk dat onze inwoners de sociale voorzieningen goed kunnen vinden. Zodat iedereen mee kan doen. De Sociale Kaart is hiervoor een handig hulpmiddel. Mede dankzij de vele aanbieders van de vrij toegankelijke zorg. We doen het samen!”
230515 sociale kaart poster