Op zaterdag 18 maart opent SOVAK haar deuren

13 mrt 2023, 10:44 Nieuws
image0
Sleeuwijk - Nieuwsgierig naar wie wij zijn, wat we doen en wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs op één van onze locaties op zaterdag 18 maart.
Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Dit doen we met ruim 900 medewerkers en 400 vrijwilligers. Elke dag opnieuw bieden we samen de beste ondersteuning aan onze 700 cliënten.
Ben jij op zoek naar een dagbesteding die bij jou past of een fijne plek om te wonen? Kom langs tijdens onze open dag!
Of wil jij juist het verschil maken in het leven van onze bewoners? Ga de uitdaging aan en ga aan de slag op één van onze locaties. Bezoek op zaterdag 18 maart onze open dag en leer SOVAK echt kennen. Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen de gehandicaptenzorg en stel je vragen aan onze medewerkers, bewoners of adviseurs.
Ben je op zoek naar een leuke baan? Wil je meer weten over (leren en) werken in de gehandicaptenzorg? Of woon je bij ons in de buurt en wil je kennismaken? Ontdek dan wat jij voor mensen met een verstandelijke beperking kunt betekenen. Kom langs, iedereen is welkom! Aanmelden is niet nodig.
Bron: SOVAK