Pontje Steur gaat weer van wal

14 jun 2021, 12:03 Nieuws
body of water 3067701 1920
Vanaf donderdag 1 juli 2021 gaat het Pontje Steur weer van wal. Vanaf die dag kunnen fietsers en Wandelaars vanaf 10:00 uur weer gebruik maken van het pontje. Het pontje zal tot eind september elke dag varen van 10:00 tot 18:00 uur. Door corona heeft het pontje in 2020 het hele jaar niet gevaren.

Over de pont

Pontje Steur brengt fietsers en voetgangers naar de overkant van het Steurgat. De vrijwillige pontschippers geven graag informatie over de Biesbosch en alles wat er in de nabije omgeving te zien en te doen is. Reden genoeg voor elke recreant om zijn wandel- of fietstocht ook via het pontje te laten lopen, om zo zelf deze plekjes te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van een overtocht waarop de Biesbosch zich op z’n mooist laat zien.

Coronamaatregelen

In verband met de coronamaatregelen is een beperkt aantal passanten per vaart mogelijk. Dit kan betekenen dat de wachttijden langer zijn. Daarnaast wordt alle passanten gevraagd zich aan de coronamaatregelen te houden en aanwijzingen van de schipper op te volgen. Meer informatie over Pontje Steur is te vinden op biesboschlinie.com en voetveren.nl. De VVV Altena Biesbosch (Biesboschlinie) geeft graag verdere informatie.