Rockavond in Xinix ter ondersteuning van Team Altena280 voor het Goede Doel

15 feb , 12:04 Nieuws
pexels vishnu r nair 1105666
Nieuwendijk - Op zaterdagavond 2 maart zal Xinix het toneel zijn voor een avond vol rockmuziek, allemaal ten behoeve van het goede doel. Het team Altena280 zal worden ondersteund door een gevarieerd avondvullend programma dat door de estafettelopers zelf is samengesteld.
Het programma ziet er als volgt uit:
  • 20:30 uur: Steal (Spandau Ballet tribute)
  • 21:45 uur: SOAP!
  • 23:00 uur: Jan Bon Jovi (Bon Jovi tribute)
De avond begint met STEAL, de enige Spandau Ballet tributeband van Nederland. Ze zullen alle grote hits van Spandau Ballet ten gehore brengen en dat belooft een knallend optreden te worden, dankzij hun jarenlange ervaring en vakmanschap.
SOAP! is een spetterende coverband met Altena als thuisbasis. Ze zullen een breed scala aan muziekstijlen ten gehore brengen, een feest van herkenning voor liefhebbers van de Top-2000.
Het hoogtepunt van de avond zal worden verzorgd door Jan Bon Jovi, die als twee druppels water lijkt op de legendarische Jon Bon Jovi. Samen met zijn ervaren band zal hij een spectaculaire performance neerzetten die je omver zal blazen.
Alle bands treden belangeloos op en de volledige opbrengst van de ticketverkoop zal rechtstreeks naar Team Altena280 gaan, en daarmee naar het goede doel – Roparun. Dit is dé kans om een avondje te rocken en tegelijkertijd een goed doel te steunen!
Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!