Art Uithoven regiokampioen weg wielrennen

29 mei , 10:57 Sport
1000060329 1
Rucphen / Babyloniënbroek - Afgelopen zaterdag is Art Uithoven (9) uit Babyloniënbroek in Rucphen regiokampioen wegwielrennen geworden in categorie 2, van het jeugdwielrennen.
Met zware weersomstandigheden en een nat wegdek demarreerde Art halfweg koers. Vanuit het peloton werd geprobeerd het gat te dichten, echter tevergeefs. Art kwam solo over de finish met 18 seconden voorsprong voor de regerend Nederlands Kampioen Huib van Spreuwel en club genoot van JEGG-DJR Academy, Sam van Miert.
Bij categorie 1 eerstejaars, wist Pien Uithoven (7 jaar) uit Babyloniënbroek naar een mooie tweede plaats te rijden. Mila Prins (12 jaar) uit Hank wist bij de meiden uit categorie 5 het brons binnen de slepen in een sprint.
Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!