All Tunes meets Bazz Brass

05 mrt , 13:32 Nieuws
2022 opleidingsorkest
Woudrichem - Op zaterdagavond 9 maart zal All Tunes, het opleidingsorkest van Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd, op avontuur gaan samen met Bazz Brass, het leerlingenorkest van harmonie De Bazuin uit Gorinchem.
“Muziek verbindt. De jeugd heeft de toekomst.” Beide uitspraken zijn absoluut waar én komen dit weekend samen!
Sterre van Wijgerden is dirigente van beide orkesten en kwam met het idee om een gezamenlijk concert te geven. De orkesten hebben de afgelopen tijd afzonderlijk hard gerepeteerd. Maar, er zijn ook al 2 gezamenlijke repetities geweest. Er worden namelijk veel werken door de beide orkesten samen uitgevoerd.
Zaterdagmiddag zal er eerst nog samen gerepeteerd worden. Daarna zullen de kinderen lekker frietjes eten met elkaar. En om 19.00 uur is het zover. Het concert met als thema “Avontuur”. Er zullen vele bekende melodieën te beluisteren zijn. U kunt onder andere luisteren naar het thema van de Harry Potter films en Pirates of the Caribbean. Ook minder bekende werken binnen dit thema zullen voorbij komen. Het publiek staat dus absoluut een gevarieerde muzikale avond te wachten, waarbij de presentatie in handen is van de orkestleden zelf.
U bent van harte welkom, zaterdagavond 9 maart in ’t Rondeel te Woudrichem. Aanvang 19.00 uur, toegang is gratis.
Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!