Bazaar met mooie prijzen bij Maaswaarden, locatie Wijkestein

26 sep , 16:14 Nieuws
dji 0049
Wijk en Aalburg - Op vrijdag 4 oktober wordt weer de jaarlijkse bazaar/draaiavond gehouden bijMaaswaarden, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg.Het evenement vind plaats in het atrium en het restaurant.
Er is van alles te doen o.a. verkoop van bloemen/planten, tweedehands boeken, en handwerkartikelen. Maar ook allerlei activiteiten, zoals enveloppen trekken met mooie prijzen, inschrijven op loten en een boodschappenmand, mars- meppen en glitter tattoos voor kinderen.
Er is ook een kraam van de dagbesteding met diverse leuke activiteiten voor de kinderen en volwassenen waaronder een ballenbak.
In het gezellige restaurant kunt u terecht voor koffie, thee en fris met een lekkere appelflap en allerlei warme snacks.
Uiteraard het rad van avontuur met het bekende plaatsnamenspel zal ook weer vele rondes draaien. Vanaf heden is er een kleurplaat verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein. De winnaars hiervan worden bekend gemaakt rond 18.00 uur tijdens de bazaar.
De bazaar/draaiavond begint om 14.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Rond de klok van kwart voor negen komt de notaris uit Heusden de trekking verrichten van de grote verloting. Hiervoor zijn nog loten verkrijgbaar in de hal van Wijkestein.
1 e prijs: Waardebon Ballegooyen Modes, Dussen € 300,-
2 e prijs: Waardebon COOP, Oud-Heusden € 250,-
3 e prijs: Waardebon Happetap, W & A € 50,-
4 e prijs: Waardebon Bakkerij van Horssen, W & A € 50,-
5 e prijs: Waardebon Slagerij Oomen, W & A € 50,-
6 e prijs: Waardebon Hubo, Veen € 50,-
De organisatie hoopt op een gezellige en grote opkomst. De opbrengst komt ten goede voor de aanschaf van een tweede duo-fiets voor de cliënten van Wijkestein.