Brugklasleerlingen Altena College dragen steentje bij aan nóg schoner Sleeuwijk

26 jan , 14:39 Nieuws
versteeg av producties 1 6
Sleeuwijk - Op 15 april 2024 bestaat het Altena College, oftewel de Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs te Sleeuwijk, 100 jaar!
In dit bijzondere jubileumjaar zal het Altena College daarom (bijna) elke maand een leuk project of activiteit organiseren.
In februari staat het thema 'Verbinding in duurzaamheid' op het programma. Ruim 260 brugklasleerlingen zullen deelnemen aan het zwerfafvalproject in Sleeuwijk. Op maandag 12 februari en dinsdag 13 februari zullen de leerlingen, verdeeld over twee dagen in groepen, door heel Sleeuwijk zwerfafval opruimen. De kans is groot dat men de leerlingen op een van deze dagen tegenkomt bij het winkelcentrum of in een van de straten, zoals Rijkstraatweg, Munnikenland, Waterlinie, Acacialaan, Vijfmorgen, Vlietstraat, Beukenhof en 't Zand. Het zwerfafvalproject draagt bij aan een nog schoner en mooier Sleeuwijk en zal een mooie verbinding tot stand brengen tussen de leerlingen en de inwoners.
In de komende maanden zullen er nog veel meer leuke projecten en activiteiten plaatsvinden, waaronder een festival, een musical en natuurlijk mag een reünie - gepland in november 2024 - niet ontbreken. De jubileumcommissie van het Altena College zal iedereen in de komende tijd via diverse nieuws- en mediakanalen op de hoogte houden van alles wat nog komen gaat. Om op de hoogte te blijven, wordt aangeraden de website in de gaten te houden en het Altena College te volgen op de sociale media.
Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!