Groot Woerkums Top 2000 Café

11 dec 2023, 11:40 Nieuws
proms2
Woudrichem - Vrijdagavond 29 december opent ’t Rondeel in Woudrichem haar deuren voor het Groot Woerkums Top 2000 Café. Een concert wat georganiseerd wordt door Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd.
Al maanden is de Woudrichemse harmonie druk met de voorbereidingen voor dit concert. Een tipje van de sluier werd al opgelicht op 5 december, toen de NPO Radio 2 Top 2000 Stembus langs kwam bij de repetitie van Kunst Na Strijd en live verslag deed.
Tijdens het avondvullende concert zullen er vele werken uit de Top 2000 worden gespeeld. Uiteraard wordt er afgeteld richting de nummer 1, en zal het laatste nummer van de avond dan ook geen verrassing voor u zijn. De verdere inhoud van het programma blijft natuurlijk nog even geheim. Vast staat in ieder geval dat het een zéér gevarieerde avond wordt, met voor ieder wat wils, uit de ‘lijst der lijsten’.
Het concert start om 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur. Wilt u er zeker van zijn dat u er bij kunt zijn? Koop dan uw kaarten online via www.kunstnastrijd.nl onder de button Tickets Top 2000. VIP kaarten (uitsluitend online te koop) kosten €20 (u krijgt behalve een vooraf door de organisatie bepaalde zitplaats, ook een oliebol, een drankje en nootjes op tafel). Staankaarten zijn te verkrijgen voor €12 in de voorverkoop en €15 aan de zaal.
Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!