Hondje Bodie na 192 dagen weer terecht

06 feb 2022, 22:49 Nieuws
273402176 5095660560469326 137693443623512600 n
Almkerk – De hond Bodie is na 192 dagen weer veilig thuis. Bodie was vanaf zaterdag 28 juli 2021 vermist geraakt. Vele mensen hebben gezocht naar de hond maar resultaat bleef uit. Totdat afgelopen zaterdag mensen de hond hadden gevonden. Na contact met de baasjes bleek het inderdaad om Bodie te gaan.
Enorm veel mensen hebben naar de hond gezocht. Zo is er op vele Facebook en Whats-App groepen een oproep gedaan om naar de hond uit te kijken. Ook hebben de baasjes geflyerd en is er internationaal aandacht gegeven aan de vermissing.

De baasjes van Bodie laten weten: ‘Er zijn veel vragen, maar hebben geen antwoorden. Ons inziens ook niet meer belangrijk. Soms is het beter om dingen niet te weten. Wat belangrijk is om te weten dat er mensen zijn die Bodie op een zeer bijzondere manier weer bij ons terug hebben kunnen brengen. Dit had niet gebeurd zonder een bijzonder goede intuïtie, gevoel voor onrecht en een bijzonder groot (dieren)hart.’

Met Bodie gaat alles goed. Ze moet wel weer wennen om thuis te zijn en is soms wat zenuwachtig. Maar Bodie is wel even vrolijk en enthousiast als voor de vermissing.

Vermissing

Bodie verdween zaterdag 28 juli 2021 uit de tuin aan de Provinciale weg in Almkerk. Het tuinhekje en de deur stonden open en Bodie was nergens meer te bekennen. Ondanks dat vele mensen intensief hebben gezocht diezelfde avond werd Bodie niet gevonden.
Na enkele dagen te hebben gezocht hebben de baasjes de verdwijning online op vele plaatsen gedeeld. Er werd alles aan gedaan om de hond weer te vinden maar vreemd genoeg bleef een tip naar Bodie uit. Het zoeken en meldingen nagaan bleef door gaan met steeds geen resultaat. Totdat afgelopen zaterdag de baasjes een foto kregen gestuurd van een hondje welke wel erg veel op Bodie leek. Toen de dierenarts de chip had gescand was het duidelijk. Bodie is weer gevonden.