Jubileumontbijt op het Altena College in Sleeuwijk

03 apr , 19:52 Nieuws
foto jubileumontbijt
Sleeuwijk - Het Altena College bestaat 100 jaar. Om dit te vieren worden er dit jaar verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Zo stond donderdagochtend 28 maart in het teken van het Jubileumontbijt! Een ontbijt voor de gehele school, voor leerlingen en medewerkers, waarbij werd gevierd dat we al 100 jaar Goed voor elkaar zijn!

Voorbereiding en aankleding

Ter voorbereiding op het ontbijt was elk lokaal leuk aangekleed en versiert met vlaggetjes die leerlingen uit de onderbouw geïllustreerd hadden met toepasselijke kernwoorden voor onze school. Deze vlaggetjes zijn in een slinger met een totale lengte van 100 meter, opgehangen in de verschillende lokalen.
Het feestelijke ontbijt werd georganiseerd door middel van een mooie samenwerking tussen mentoren en collega’s en daarnaast aangevuld met het lekkers dat leerlingen zelf meegenomen hadden voor hun klas. Elke klas mocht ook een foto maken. De leukste foto krijgt natuurlijk een mooie plek in de school.

Goed voor elkaar!

Voor het Altena College is de omgeving ook belangrijk. De school vormt immers al 100 jaar mensen die een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom heeft elke leerling deze dag een zakje bloemzaadjes meegekregen om aan iemand in de eigen omgeving te geven. Zij zijn we Goed voor elkaar én goed voor onze omgeving!