Nieuwe tuinspecialist van populaire tv programma Binnenstebuiten komt uit Altena

14 aug 2023, 15:22 Nieuws
2023 bibu portret 5856 copy
De KRO NCRV heeft bekend gemaakt dat vanaf het nieuwe seizoen van BinnensteBuiten dat eind augustus van start gaat. Een nieuwe tuinspecialist zijn opwachting maakt binnen het team. Het leuke hieraan is, dat Niels Treffers is opgegroeid in de prachtige gemeente Altena. Namelijk in Dussen. We zochten contact met Niels om hem eens wat vragen te stellen.
Niels vertelde ons erg blij te zijn met deze prachtige kans van BinnensteBuiten. Naast zijn werk als tuinadviseur met zijn eigen bedrijf is hij ontzettend blij met de kansen en de ervaring die het werken voor zo’n mooi tv programma als Binnenstebuiten met zich mee brengt. Het is een mooie kans om de passie voor mooie tuinen die ik heb nu op tv te mogen brengen. Het is natuurlijk een kans die ik gelijk met beide handen heb aangegrepen.
In het eerste seizoen ga ik mij bezig houden met problemen in tuinen waardoor de eigenaren van de tuin niet volledig van de tuin kunnen genieten. Zo kun je in de eerste aflevering op 30 augustus zien dat ik een tegeltuin omtover tot een bij en vlindervriendelijke tuin.
Niels geeft desgevraagd aan nog niks te durven verwachten van zijn ‘’avontuur’’ op tv. ‘’Het is natuurlijk ontzettend lastig om een verwachting te hebben van iets waar ik nog geen ervaring in heb, ik ben erg benieuwd naar de reacties en zie er erg naar uit om mij verder te ontwikkelen op het gebied van tuinen en de tv wereld.
Inmiddels is Niels verhuisd naar Steenbergen. Hij komt nog wel heel regelmatig in Altena omdat hier zijn kantoor en verschillende klanten en leveranciers zijn. Op de vraag of hij Altena mist zegt hij: ‘’Altena is een prachtige plek om te wonen en te werken. Helaas stond het prachtige huis dat ik nu heb kunnen kopen niet in Altena anders had ik er zeker voor gekozen hier te blijven wonen''.