Tour de Tietema club-kampioenschap bij de ronde van Hank

26 jun 2023, 9:52 Nieuws
img 0025
Hank - Wielrennersploeg Tour de Tietema en de organisatie van de Ronde van Hank hebben de handen ineengeslagen! Op zondag 10 september 2023 wordt de allereerste Tour de Tietema Ronde van Hank verreden, met daarbij ook een primeur voor Meesterknechten. Zij kunnen deelnemen aan het Tour de Tietema Clubkampioenschap.
Tour de Tietema is vooral bekend van de sociale media en YouTube. Fans kunnen lid worden van het Tour de Tietema cycling team en worden vervolgens meesterknecht genoemd.

We koesteren bij Tour de Tietema warme herinneringen aan de Ronde van Hank, waar Josse in 2021 de finale van de serie ‘Josse gaat voor goud’ reed. Met duizenden mensen langs de kant om Josse te supporten, leek ons het tof om het in 2023 nóg grootser aan te pakken. Dit jaar zijn wij sponsor van de Ronde van Hank en maken we er samen een groot fietsfeest van, voor jong en oud en wielrenners van ieder niveau.

-Tour de Tietema-

Naast de speciale activiteiten rondom Tour de Tietema, zullen ook de vier reguliere ritten van de Ronde van Hank - Startlicentie, Nieuwelingen, Sportklasse en Elite/Beloften - onveranderd doorgaan.
Josse Wester heeft besloten opnieuw deel te nemen in de Sportklasse en is vastberaden om zich te revancheren. In 2021 eindigde hij als 26e, maar dit jaar heeft hij goede hoop op een beter resultaat. "De verwachtingen zijn hooggespannen. Een plek op het podium behoort zeker tot de mogelijkheden," aldus Devin van de Wiel van het TdT Cycling Team.