Zomeravondconcert Kunst Na Strijd in Woudrichem

26 jun 2023, 11:01 Nieuws
shutterstock 1099526384
Woudrichem - Op dinsdagavond 4 juli sluit Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd het muzikale seizoen af met een zomeravondconcert op 't Rond in Woudrichem. Na het concert zullen leden van de vereniging met elkaar genieten van een heerlijke barbecue.
Het zomeravondconcert is niet alleen een afsluiting van dit seizoen, maar zeker ook een vooruitblik op het komende seizoen. Wellicht hebben mensen het al gehoord, Kunst Na Strijd heeft een fantastisch concert op de rol staan. Op vrijdagavond 29 december is 't Rondeel in Woudrichem de plek om te zijn! Daar zal een prachtig muzikaal spektakel plaatsvinden. Mensen die benieuwd zijn om wat voor concert het gaat, kunnen op 4 juli naar het zomeravondconcert komen. Daar zullen ze een kleine sneak peek horen en krijgen ze graag alle ins en outs over dit concert te horen.
Het zomeravondconcert van KNS is sowieso het bezoeken waard. Het Opleidingsorkest van de vereniging zal optreden en natuurlijk spelen ze ook een tweetal nummertjes mee met het Harmonieorkest. Het concert wordt afgesloten met een optreden van het Harmonieorkest, met zoals gezegd een sneak preview naar 29 december. Mensen zijn van harte welkom op 't Rond op 4 juli. Het concert begint om 19.00 uur. Bij slecht weer zal het concert plaatsvinden in 't Rondeel. De toegang is gratis.