Uniek Concert in De Dussenaar: Egerländermuziek en Herkenbare Klanken

04 mrt , 15:21 Nieuws
foto wiellanders
Dussen - Op zaterdagavond 23 maart aanstaande staat er een bijzonder concert op het programma in De Dussenaar. Twee heel verschillende muziekkorpsen zullen gedurende de avond het publiek verrassen met klanken die perfect bij hun orkest passen.
Op uitnodiging van Seniorenorkest Da Capo zullen de leden van Egeländerkapel De Wiellandermuzikanten onder leiding van dirigent Henri Coppens naar Dussen komen. Met professionaliteit zullen zij de Egerländermuziek vertolken, inclusief de kenmerkende zang die bij deze muziekstijl hoort.
Seniorenorkest Da Capo, onder leiding van dirigent Karel van Dee, zal herkenbare muziek ten gehore brengen waar iedereen van kan genieten. Met ruim 25 muzikanten laten zij zien dat zij door jarenlange ervaring in staat zijn om een prachtig stuk muziek neer te zetten.
Als u ook samen met de leden van Seniorenorkest Da Capo vele mensen een plezier wilt doen met leuke muziek, kunt u zich aanmelden tijdens een repetitie op donderdagmorgen in het gebouw van ONS in Nieuwendijk.
Het concert op 23 maart aanstaande is gratis toegankelijk en zal plaatsvinden in De Dussenaar in Dussen, op Wilhelminaplantsoen 1. Het begint om 19.30 uur.
Elke dag beginnen met het laatste lokale nieuws? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief, klik hier!